Hirdessen a Komlói Kirakatban! Már 25 éve olvashatják újságunkat Komlón és a szűkebb környezetében, már 19 éve népszerűsíthetik tevékenységüket, Ügyfeleink az élet számos oldaláról érkeztek, mint például kereskedők, iparosok, orvosok, ügyvédek, ingatlanközvetítők, intézmények, önkormányzatok, magánszemélyek,…stb. A Komlói Kirakat az Ön hirdetését eljuttatja minden héten kedden a potenciális vásárlók postaládájába ingyenesen. Hívjon, faxoljon, e-mail-ezzen, vagy látogasson el szerkesztőségünkbe, ahol az Ön elvárásainak, igényeinek megfelelően elkészítjük hirdetését a legkedvezőbb áron! Mennyiségi kedvezményt biztosítunk.

Ha új piacokat akar, alacsony vevőszerzési költségeket, magas ügyfélelérést, eredményes termékeladást és természetesen árbevételt növelni, mindezt minél alacsonyabb költségek mellett, akkor egy nagyszerű lehetőséget ajánlok Önnek, hogy tevékenységük, szolgáltatásaik hírét eljuttassák ahhoz a réteghez, akik között biztosan vásárlóra, ügyfélre találnak.

Az elmúlt 24 év tapasztalata azt mutatja, hogy újságunk stabil olvasótábora (a város lakossága, valamint a szűkebb környezetében élők) hetente kézbe veszik, olvassák újságunkat, többen közülük megőrzik, mert szükségük van a mindennapjaikban az itt megjelenő hirdetések, a szolgáltatók, és egyéb hirdetők elérhetőségére a problémáik orvoslására.